Калуш До сайту

Калуський “Дощ” вносить свої корективи | ІНФОПЛЕЙЛИСТ №19

Новий тиждень приносить порцію нової української музики. Сьогодні Інфоплейлист очолить калуський репер Yamamoto зі своїм новим треком “Дощ”, який гарно вписується в погодні реалії сьогодення.

Ділиться Інформатор.

Розпочинаємо цьоготижневий інфоплейлист із відчуттям гордості, адже його очолює молодий виконавець із Калуша YAMAMOTO, що презентує свій новий трек під назвою “Дощ”. Дивимося, що сьогодні пропонує нам українська музична сцена:

YAMAMOTO – Дощ

Калуський виконавець “YAMAMOTO” та музичний продюсер “Notnow Tunes” представили свою нову аудіороботу під назвою “Дощ”.  Це танцювальна композиція, яка поєднує в собі ритми хаусу та хіп-хоп речитатив. У своїй пісні автор ламає стереотипи та оспівує дощ у незвично-теплому світлі, навідміну від клішованих меланхолійних настроїв, притаманних для цієї теми.

KOLA – Титанік

Нова пісня від КOLA розкриває глибинні сенси цієї війни, те як українці продовжують жити попри все. Як розповідає артистка:

“Пісня “Титанік” — це історія про кохання, що допомагає триматися на плаву в найскладніші моменти життя. Як і в пісні, так і в реальності, підтримка близьких — це наш головний рятувальний круг”

Сусіди Стерплять – Тайлер Дерден

“Трек Тайлер Дерден являє собою наші роздуми про місце батька в житті хлопців і про те, що буває коли хлопці ростуть без чоловічої постаті перед очима. Так склалось, що не тільки всі учасники гурту виросли без батьків а й все наше оточення довгий час складалось саме з таких юнаків. Ми навіть вигадали жартівливу назву для цього явища – ” Клуб без бать”. Ну і звісно як буд-яка творча людина ми намагались перевести цей досвід в пісню, але довго не могли знайти призму через яку подати наші думки. Аж поки не зрозуміли, що всі ті речі які переживали ми самі і наші друзі як то невміння правильно виражати свою агрессію незнання свого місця в світі і так далі всі ці питання вже підіймались в фільмі та книзі Бійцівський клуб. І тоді все стало на свої місця”, – розповідають артисти про свій трек

Drevo – Де би де би

Sadsvit — Твій промінь

“Твій Промінь” — це пісня про чекання, надію і зв’язок з тими, хто більше не поруч, але залишається в нашій пам’яті та серці. Ліричний герой чекає на сонце, але ці промені — це більше, ніж просто світло. Це символ душі дорогої людини, яка відійшла, але все ще спілкується з ним через світ навколо.

Ярослав Куцій

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у FacebookTelegramTikTok та Instagram.
Надсилайте свої новини на пошту kalush.informator@gmail.com
Мобільний номер редакції +380 67 266 02 08