Інформатор Калуш

ВЛАДА

Опалення у калуських дитсадках можуть запустити вже за кілька днів

Опалення у калуських дитсадках можуть запустити вже за кілька днів

Початок опалювального сезону в Калуській громаді, як прогнозує місцева влада, може бути складним, адже провести гідравлічні випробування мереж наразі так і не вдалося. Проте, загалом до холодів готові, а за потреби — з наступного тижня може йтися про початок запуску тепла.

Про це йшлося на засіданні оперативного штабу із забезпечення сталого проходження опалювального сезону, пише Інформатор.

Зокрема, представники управляючих компаній повідомили, що ще виконують деякі підготовчі роботи, а керівник КП “Калуська енергетична компанія” Петро Шевчук розповів про готовність котелень. Щодо централізованого постачання тепла, то його обіцяють подати вчасно, хоча випробування мереж цьогоріч не провели.

“Без гідравлічних випробувань очікуємо, що в опалювальний сезон ми будемо заходити з більшою кількістю поривів, тобто захід буде складнішим. Але загалом — готові”, — резюмував, заслухавши доповіді керівників управлінь та комунальних установ Калуської громади заступник міського голови Богдан Білецький.

Як зазначила заступниця міського голови Надія Гуш, відповідно до прогнозів погоди, вже на наступному тижні буде відчутно холоднішати. А при середньодобовому показнику в +8 градусів (або менше) упродовж трьох діб підряд має відбуватися початок запуску тепла. Особливо важливо зробити це вчасно у закладах охорони здоров’я, дитсадках тощо.

Зазначимо, що передує процесу запуску теплопостачання в громаді засідання виконкому та прийняття відповідного рішення. Тож, у міській раді готові до такого кроку.

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у FacebookTelegramTikTok та Instagram.
Надсилайте свої новини на пошту kalush.informator@gmail.com
Мобільний номер редакції +380 67 266 02 08

Нагору