Інформатор Калуш

ТРЕШ

У лісі на Калущині знайшли мертвим чоловіка, який зник напередодні

У лісі на Калущині знайшли мертвим чоловіка, який зник напередодні

Сьогодні вранці у лісовому масиві рятувальники разом із місцевими жителями виявили тіло чоловіка. 

Пише Інформатор.

Про зникнення людини вчора ввечері писали у соцмережах. Повідомлялося, що чоловік 1963 року народження із села Старий Угринів пішов у ліс збирати гриби та ввечері не повернувся додому.

У дописі йшлося, що востаннє він виходив на зв’язок близько 19:00 та повідомив, що заблукав. Пізніше ще сповістив, що зустрів людей із Завою, які скерували його до села.

Але додому він так і не повернувся. А сьогодні рятувальники повідомляють, що знайдено його тіло. До пошуково-рятувальних операцій були залучені кінологічні відділення з собаками та безпілотні літальні апарати.

“Ще один трагічний випадок стався в Калуському районі. 11 жовтня до рятувальників звернулися з проханням допомогти в пошуках місцевого мешканця, 1963 року народження, який пішов у ліс збирати гриби поблизу села Завій Новицької громади. Вранці тіло чоловіка виявили місцеві жителі”, — зазначили в ДСНС області.

Обставини трагедії наразі з’ясовують правоохоронці. А рятувальники звертаються до грибників: не вирушайте в ліс, якщо почуваєтеся зле, і завжди беріть із собою аптечку для першої медичної допомоги, а також не ходіть до лісу, коли не знаєте місцевості та при погіршенні погоди.

Зазначимо, що це вже другий випадок раптової смерті у лісі, який стався на Калущині за цей тиждень. Днями у лісі поблизу Вишкова під час збирання грибів помер калушанин. Згодом стало відомо, що це — колишній гравець ФК “Хімік” Ярослав Голубчак.

Нагадаємо також, що  у лісі неподалік Осмолоди на грибника напала ведмедиця. Пошматованого чоловіка доставили до лікарні та оперували чотири хірурги.

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у FacebookTelegramTikTok та Instagram.
Надсилайте свої новини на пошту kalush.informator@gmail.com
Мобільний номер редакції +380 67 266 02 08

Нагору