Інформатор Калуш

ЖИТТЯ

31-річний лісівник із Калущини отримав військову нагороду

31-річний лісівник із Калущини отримав військову нагороду

Лісничий Менчільського лісництва філії “Осмолодське лісове господарство” Василь Надрага отримав відзнаку Міністерства оборони України — медаль “Захиснику України”.

Про це повідомили у Калуській районній держадміністрації, передає Інформатор. 

Відомо, що лісівник мобілізувався у березні 2022 року. Пройшов пекло війни на Донецькому напрямку пліч-о-пліч з побратимами 68 єгерської бригади ім. Олекси Довбуша. Виконував завдання командира протитанкового взводу, командира ремонтної роти. Зараз він повертається до цивільного життя. Продовжує працювати у лісовій галузі, здобуває третю вищу освіту. Виховує разом з дружиною п’ятирічну донечку. Не припиняє зв’язок з побратимами і сім’ями загиблих.

“Варто зазначити, шо це не перша висока нагорода 31-річного лісівника. За проявлену мужність, успішне планування та виконання завдань під час бою Василь Надрага нагороджений почесними нагрудними знаками Головнокомандувача Збройних сил України Срібним і Золотим хрестом”, — уточнили в РДА.

За даними ДП “Ліси України”, нині 275 працівників філій Карпатського офісу боронять східні кордони держави від ворога. 149 лісівників демобілізовані й поступово повертаються до роботи у лісництвах.

Читайте також — Четверо воїнів-лісівників з Прикарпаття отримали нагороди від прем’єр-міністра

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у FacebookTelegramTikTok та Instagram.
Надсилайте свої новини на пошту kalush.informator@gmail.com
Мобільний номер редакції +380 67 266 02 08

 

Нагору