Інформатор Калуш

ЖИТТЯ

Муніципальна служба виявила продаж сурогатного алкоголю на ринку, так званому “п’ятачку”

Муніципальна Служба

Працівники муніципальної інспекції виявили підозрюваних у крадіжках і продажу сурогатного алкоголю на ринку та допомогли поліції їх затримати.

Ділиться Інформатор, посилаючись на Калуську міську раду.

Протягом минулого тижня сектор охорони громадського порядку відділу муніципальної інспекції активно співпрацював з правоохоронними органами, забезпечуючи громадський порядок.

Біля ринку на вулиці В. Стуса було виявлено факт реалізації сурогатного алкоголю. Правопорушницю було передано до Калуського районного відділу поліції. Проводилася й інша співпраця з правоохоронцями.

Також, одним із прикладів такої співпраці стало затримання квартирних крадіїв на перетині проспекту Лесі Українки та вулиці Ринкова.

Під час патрулювання вулиць міста виявлено та припинено випадки розпивання спиртних напоїв, жебракування та перебування осіб у громадських місцях у нетверезому стані.

Також забезпечено громадський порядок під час відкриття інтерактивних меморіальних дощок загиблим воїнам на фасаді Калуського ліцею № 10 та під час футбольного чемпіонату на стадіоні “Хімік”.

Муніципальна Служба Муніципальна Служба

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у FacebookTelegramTikTok та Instagram.
Надсилайте свої новини на пошту kalush.informator@gmail.com
Мобільний номер редакції +380 67 266 02 08

Нагору