Інформатор Калуш

ЖИТТЯ

Водій на Калущині в’їхав у огорожу та відмовився від перевірки на алкоголь

Минулими вихідними 35-річний водій легкового автомобіля, мешканець однієї з громад Калущини, в темну пору доби не впорався з керуванням та в’їхав у металеву огорожу приватного будинку.

Ділиться Інформатор, посилаючись на поліцію Калущини.

Під час спілкування з водієм правоохоронці помітили у нього ознаки алкогольного сп’яніння. Вони вимагали пройти перевірку на стан сп’яніння, однак водій відмовився це робити. В результаті поліцейські склали на чоловіка адміністративні матеріали одразу за кількома порушеннями. Зокрема, за керування транспортним засобом у стані алкогольного сп’яніння, порушення правил дорожнього руху, що спричинило пошкодження майна, та за керування автомобілем без наявного поліса обов’язкового страхування.

Відносно порушника правоохоронці склали адміністративні матеріали за трьома статтями Кодексу України про адміністративні правопорушення: ч. 1 ст. 130 (керування транспортними засобами у стані алкогольного сп’яніння), ст. 124 (порушення правил дорожнього руху, що спричинило пошкодження майна) та ч. 1 ст. 126 (керування транспортним засобом без поліса обов’язкового страхування). Адміністративні матеріали вже скеровано до суду.

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у FacebookTelegramTikTok та Instagram.
Надсилайте свої новини на пошту kalush.informator@gmail.com
Мобільний номер редакції +380 67 266 02 08

Нагору