Калуш До сайту

Делегація посадовців із Болехова збирається у Бельгію

Чиновники планують взяти участь у конференції, яка відбудеться 18-20 жовтня. Разом із дорогою їхнє відрядження триватиме шість днів.

Хто саме поїде за кордон, розповідає Інформатор.

Склад делегації визначено у розпорядженні міського голови Івана Яцинина, яке датоване 9 жовтня цього року. Як видно із документу, поїхати планують до міста Ессена (Бельгія). Зазначено, що візит — “в рамках міжнародної співпраці між Болехівською територіальною громадою та містом Ессеном (Бельгія), з метою участі Болехівської територіальної громади у Ессенській конференції, яка відбудеться 18-20 жовтня 2024 року”.

До складу делегації, яку сформовано для відрядження ввійшов сам міський голова, а також його перший заступник Василь Юрочко і начальник управління державної казначейської служби України у Долинському районі Михайло Дуб, який в документі позначений також як громадський діяч.

Термін відрядження становитиме 6 днів (із 16 по 21 жовтня 2024 року) з урахуванням часу перебування у дорозі. Розпорядження регламентує також компенсацію витрат, пов’язаних із відрядженням за рахунок бюджетних коштів. Проте, суми не вказано.

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у FacebookTelegramTikTok та Instagram.
Надсилайте свої новини на пошту kalush.informator@gmail.com
Мобільний номер редакції +380 67 266 02 08