Інформатор Калуш

ВЛАДА

У Калуші оголосили закупівлю солі для доріг на 1,5 мільйона гривень

У Калуші оголосили закупівлю солі для доріг на 1,5 мільйона гривень

Калуські комунальники звітують про готовність до зимового періоду: котельні можна запускати, мережі, за які відповідають управляючі компанії та КЕК перевірили, заклади соціальної інфраструктури забезпечені резервними джерелами живлення… Словом комунальники до холодів готові.

Про це йшлося напередодні під час засідання комісії ТЕБ та НС, пише Інформатор.

“Калушавтодор” має 13 одиниць техніки, яка перевірена і готова працювати, повідомив керівник управління ЖКГ Тарас Фіцак. За його словами, навіть, якщо випаде сніг, то в тригодинний термін техніка буде переобладнана й готова виїжджати на розчищення доріг. Пісок і сіль на підприємстві також є. Крім того, підприємство оголосило тендер на придбання технічної солі.

“Сіль потрібно докупити якомога швидше, щоб було у резерві”, — розпорядився міський голова Андрій Найда.

Зазначимо, що тендер на придбання солі місцевий автодор сьогодні вже оголосив. Сума закупівлі —1,5 мільйони гривень. Придбати хочуть 300 тонн.

Водночас, за словами Тараса Фіцака, якщо у березні технічна сіль вартувала по 7000 гривень за тонну, то зараз моніторинг показав, що вона приблизно вдвічі дешевша.

Сам аукціон запланований на 23 жовтня. Після цієї дати й стане відомо, у кого й за скільки купуватимуть сіль комунальники та чи вдасться у результаті зекономити бюджетні кошти.

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у FacebookTelegramTikTok та Instagram.
Надсилайте свої новини на пошту kalush.informator@gmail.com
Мобільний номер редакції +380 67 266 02 08

Нагору