Інформатор Калуш

ЖИТТЯ

На аукціоні продають рідкісну листівку з панорамою Болехова початку ХХ ст. Просять за неї майже 5 тис. гривень

Щодня на інтернет-ауціоні Violity купується велика кількість антикварних речей – від виделок та монет до листівок та фотографій. Житель Чернівецької області продає з молотка антикварну листівку вигляду Болехова на початку ХХ ст. На ній можна побачити площу та вежу болехівської ратуші. 

Ділиться Інформатор.

На сайті Violity користувач під ніком OLES_60 виставив на продаж листівку, на якій зображено панораму Болехова. Вона датується 1905 роком. У описі до лоту йдеться про те, що це “дуже рідкісна поштова картка-панорама Болехова”. Власник листівки додає, що вона “складається з 2 частин, що з’єднані “фабрично” між собою”.

Стартова ціна складає 4 301 грн. Водночас кожен бажаючий може одразу її придбати. У такому випадку за неї слід викласти 4 500 грн. або ж позмагатися із іншими учасниками у акціоні та викупити її за зручною ціною. Територіально листівка знаходиться у місті Хотин Чернівецької області.

Якщо добре розгледіти листівки то можна побачити вежу болехівської ратуші. Також на звороті можна знайти адресат — “Великошановна пані Валерія Машковська. Гребенів. Пансіон Глиньскії”

На момент написання статті жодної ставки під цим лотом не було здійснено. Акціон завершиться за менш ніж 4 дні, а саме 20 жовтня о 11:01. Якщо ви колекціонер старих листівок, то ви можете викупити її, поставивши свою ставку за посиланням.

як виглядав Болехів на початку ХХ ст., панорама Болехова на початку ХХ ст.

Ярослав Куцій

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у FacebookTelegramTikTok та Instagram.
Надсилайте свої новини на пошту kalush.informator@gmail.com
Мобільний номер редакції +380 67 266 02 08

Нагору