Калуш До сайту

На аукціоні продають рідкісну листівку з панорамою Болехова початку ХХ ст. Просять за неї майже 5 тис. гривень

Щодня на інтернет-ауціоні Violity купується велика кількість антикварних речей – від виделок та монет до листівок та фотографій. Житель Чернівецької області продає з молотка антикварну листівку вигляду Болехова на початку ХХ ст. На ній можна побачити площу та вежу болехівської ратуші. 

Ділиться Інформатор.

На сайті Violity користувач під ніком OLES_60 виставив на продаж листівку, на якій зображено панораму Болехова. Вона датується 1905 роком. У описі до лоту йдеться про те, що це “дуже рідкісна поштова картка-панорама Болехова”. Власник листівки додає, що вона “складається з 2 частин, що з’єднані “фабрично” між собою”.

Стартова ціна складає 4 301 грн. Водночас кожен бажаючий може одразу її придбати. У такому випадку за неї слід викласти 4 500 грн. або ж позмагатися із іншими учасниками у акціоні та викупити її за зручною ціною. Територіально листівка знаходиться у місті Хотин Чернівецької області.

Якщо добре розгледіти листівки то можна побачити вежу болехівської ратуші. Також на звороті можна знайти адресат — “Великошановна пані Валерія Машковська. Гребенів. Пансіон Глиньскії”

На момент написання статті жодної ставки під цим лотом не було здійснено. Акціон завершиться за менш ніж 4 дні, а саме 20 жовтня о 11:01. Якщо ви колекціонер старих листівок, то ви можете викупити її, поставивши свою ставку за посиланням.

Ярослав Куцій

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у FacebookTelegramTikTok та Instagram.
Надсилайте свої новини на пошту kalush.informator@gmail.com
Мобільний номер редакції +380 67 266 02 08