Інформатор Калуш

ГРОШІ

У Калуші рятують собаку, яка ледь вижила після автонаїзду

У Калуші рятують собаку, яка ледь вижила після автонаїзду

Після важкої травми тварина, стираючи до кісток задні лапки, відповзала з дороги, щоб сховатися у густих кущах та… померти. Небайдужі люди її врятували, але зараз потрібні кошти на реабілітацію.

Історією Рейчел поділилися на сторінці притулку в Калуші, пише Інформатор. 

Волонтери розповіли, що у цієї красуні — непроста доля. Два місяці тому на неї у безлюдному місці в Сівці-Войнилівській випадково натрапила одна жінка. Тварина була у критичному стані.

“У важкому стані, з переломом, вивихом та обдертими до кісток відкритими і гнійними ранами на задніх лапках… Після автонаїзду вона рятувалася сама: повзла по дорозі, по каміннях, по бетонному шутрі, стираючи до кісток задні лапки, щоб сховатися у густих кущах помирати… Спека, біль, спрага, голод…” — йдеться у дописі.

Жінка, яка знайшла тварину, звернулася до притулку “Дім Сірка” в Калуші. І волонтери кажуть, що тоді побачили в очах нещасної тварини надію. Вони зробили все, щоб її врятувати: ветлікарі із Бурштина надали першу медичну допомогу та стабілізували стан покаліченої собаки. А далі лікування було продовжено у клініці в Івано-Франківську.

“Два місяці обробки ран, перев’язок і турбот в нашому притулку дали свої результати. І найважливіше — нам вдалося побороти і уникнути інфекції. М’язова тканина наросла, а також минула загроза ампутації задньої кінцівки. І ось вчора для нашої бідолашки Рейчел проведена дуже складна і важлива операція по відкритому перелому, по вивиху скакового суглобу. Також після загоєння м’яких тканин і взяття під контроль інфекції виконано артродез скакового суглобу”, — інформують волонтери.

Хочеться, щоб Рейчел була, нарешті, щасливою. Вона пройшла надзвичайно важкий шлях, щоб продовжувати жити. Вона ще буде бігати, радіти, гратися. Вона повинна ще відчути тепло, доброту і турботу своїх майбутніх господарів. Це все — обов’язково попереду.

А зараз Рейчел проходитиме у притулку довготривалу реабілітацію, для якої потрібні кошти. Притулок також має борг перед клінікою за вже проведену операцію.

“Дуже надіємося і просимо вас про фінансову допомогу. Тільки з вашою підтримкою Рейчел відновлюватиме сили і наближатиметься до свого щасливого життя”, — закликають у калуському “Домі Сірка”.

Реквізити для надання фінансової допомоги:
ГО “Дім Сірка Калуш‘”
р/р UA453052990000026006025511742
КБ «ПриватБанк»,
МФО 305299,
ЄДРПОУ 44158890

Карта ключ до Калуського рахунку — 4246001002835324
Монобанк — 5375411423057343

USD & EUR
PayPal — dimsirkakalus@gmail.com

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у FacebookTelegramTikTok та Instagram.
Надсилайте свої новини на пошту kalush.informator@gmail.com
Мобільний номер редакції +380 67 266 02 08

Нагору