Інформатор Калуш

ЖИТТЯ

Осінний Калуш вдень та вночі | ФОТОРЕПОРТАЖ

Ні, це не назва серіаліті зі столиці, це наше прекрасне місто у світлі сонця та місяця. Таким, яким воно є – справжнім, дещо вайбовим та таким рідним. Запрошуємо разом із нами ловити останні промені тепла.

Ділиться Інформатор.

Калуш у жовтні по-особливому красивий. Дерева одягаються у жовтогарячі шати. Вулиці встеляються пожовклим листям і це насправді дуже красиво. Чи зупинялися ви хоча б раз, щоб глянути як повільно опадає листя із дерев. Запах осені вбирає в себе усе багатство землі і потрохи подає ледь холодний подих. Нагадуючи, що скоро зима…

Сьогодні ми побуваємо у старій частині міста, а саме на вулиці Чорновола. Палац культури “Мінерал” дуже красивий у променях осіннього сонця. Стадіон “Хімік” який бачив не один захід сонця, але гляньте на сьогоднішній.

Небо у ці дні буває різним – грізним та теплим, але таким чудовим. Слід частіше підіймати голову та дивитися на небо – можна побачити різні відтінки: фіолетовий, синій, жовтий чи помаранчевий.  Небо наче жар-птиця.

Потрохи ніч надходить до Калуша. Хмари заступають місяць. Атмосфера тиші та несподіваності. Куполи церкви Архистратига Михаїла переливаються місячним сяйвом. Такою є головний греко-католицький храм Калуша вдень та вночі:

Ярослав Куцій

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у FacebookTelegramTikTok та Instagram.
Надсилайте свої новини на пошту kalush.informator@gmail.com
Мобільний номер редакції +380 67 266 02 08

Нагору