Калуш До сайту

У Болехові для ліцеїстів провели тренінг про особисті кордони

Вчора, 16 жовтня, в Центральній міській бібліотеці Болехова відбувся тренінг, присвячений темі ментального здоров’я та особистих кордонів підлітків.

Ділиться Інформатор, покликаючись на Болехівську міську раду.

Захід був організований в рамках обласної акції «Ментальне здоров’я: як подбати про себе». На обговорення зібралися учні 11-Б класу Болехівського ліцею №1 «Академічний» разом з їхньою вчителькою біології Соболь О.Б. Також до заходу долучилася фахівчиня з соціальної роботи та тренерка в громаді Яцинин Х.В., яка поділилася досвідом у цій важливій сфері.

Завдяки атмосфері суцільного прийняття та відкритості, підлітки активно долучилися до обговорення. Вони з цікавістю слухали фахівчиню, брали участь у виконанні практичні завдань і висловлювали власну думку щодо важливості відстоювання особистих кордонів у повсякденному житті.


Для кращого ознайомлення учнів з даною темою була підготовлена презентація та перегляд мультиплікаційного фільму. Це допомогло учасникам краще зрозуміти необхідність окреслення своїх особистих меж у спілкуванні з оточуючими. Опісля, працівники бібліотеки пригостили всіх присутніх запашним, гарячим чаєм.

Тренінг не тільки підвищив обізнаність учнів в темі ментального здоров’я, але й сприяв формуванню здорових стосунків та підтримці особистих кордонів серед підлітків, що є надзвичайно важливим у сучасному світі.

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у FacebookTelegramTikTok та Instagram.
Надсилайте свої новини на пошту kalush.informator@gmail.com
Мобільний номер редакції +380 67 266 02 08