Калуш До сайту

Сьогодні у Калуші почнуть подавати тепло від комунальних котелень

Початок цьогорічного опалювального сезону у Калуші, відповідно до рішення виконкому Калуської міської ради був запланований на 17 жовтня. 

Ділиться Інформатор. 

Директор КП “Калуська енергетична компанія” Петро Шевчук у коментарі Інформатору повідомив, що запуск теплоносіїв має відбутися сьогодні по обіді:

“На сьогоднішній день, фактично усі наші чотири котельні будуть запускатися сьогодні, десь година 15-16 і ми будемо подавати теплоносії. До сьогоднішнього вечора почнемо обігрівати усі бюджетні заклади”

Посадовець додав, що рішення про запуск теплоносіїв у будинках, які утворили власне ОСББ, приймає управляюча компанія:

“По будинках буде приймати рішення управляюча компанія, на балансі якої є ті будинки. Співвласники мають приймати рішення, адже там є управляюча компанія. Коли буде вказівка подати теплоносій, то ми подамо. Для нас це не є проблемою”, – відповів Петро Шевчук

Щодо централізованого теплопостачання від електроцентралі, то наразі його немає. Це означає, що в частині закладів міста ще холодно або ж там використовують альтернативні обігрівачі. Нагадаємо, що у Калуші прийняли рішення про початок опалювального сезону із 17 жовтня. Водночас таке ж рішення у Болехівській громаді про початок опалювального сезону прийняли  дещо раніше ніж у Калуші — із 15 жовтня.

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у FacebookTelegramTikTok та Instagram.
Надсилайте свої новини на пошту kalush.informator@gmail.com
Мобільний номер редакції +380 67 266 02 08