Калуш До сайту

У Долині велосипед після крадіжки повернувся до власника

Рівно два місяці тому з-під вікна будинку в Долині поцупили велосипед. Крадія знайшли дуже швидко. Тож, днями суд уже поставив у справі крапку.

Пише Інформатор.

Злочин було скоєно 18 серпня цього року у проміжку часу між 10:00 та 10:30. Як зазначено у вироку Долинського районного суду,  велосипед стояв біля одного з житлових будинків, коли його з вікна побачив місцевий безробітний чоловік… Здійснити крадіжку йому вдалося без проблем, тож він із викраденим велосипедом залишив місце події, довівши свій злочинний умисел до кінця, чим спричинив потерпілому матеріальну шкоду в розмірі 6425 гривень.

У суді обвинувачений зазначив, що велосипед вкрав для себе, у вчиненому щиро кається… Потерпілий у суд не прийшов, але просив врахувати, що завдана йому матеріальна шкода відшкодована, а тому претензій матеріального чи морального характеру до обвинуваченого він не має. Просив суворо не карати чоловіка.

Суд ухвалив визнати обвинуваченого винуватим у вчиненні злочину, передбаченого ч. 4 ст. 185 КК України, призначивши покарання у виді позбавлення волі на строк п’ять років. Але звільнити його від відбування призначеного покарання з іспитовим строком два роки.

Арешт на велосипед тепер скасовано. Тож, його мають повернути власнику. А на користь держави крадій ще має сплатити 1514 гривень документально підтверджених витрат на проведення експертизи.

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у FacebookTelegramTikTok та Instagram.
Надсилайте свої новини на пошту kalush.informator@gmail.com
Мобільний номер редакції +380 67 266 02 08