Інформатор Калуш

ЖИТТЯ

У Калуші відкрили меморіальні дошки двом полеглим Героям

Меморіальні Дошки

Меморіальні дошки на фасаді Калуського ліцею імені Дмитра Бахматюка відкрили на честь Івана Барнича та Олександра Піцика.

Ділиться Інформатор, посилаючись на Калуську міську раду.

На фасаді Калуського ліцею імені Дмитра Бахматюка сьогодні, 18 жовтня, встановили інтерактивні меморіальні дошки в пам’ять про полеглих Героїв — Івана Барнича та Олександра Піцика, які віддали свої життя за свободу та незалежність України.

Меморіальні Дошки

Старший лейтенант Іван Барнич служив командиром радіовзводу роти зв’язку батальйону зв’язку та радіотехнічного забезпечення 114 бригади технічної авіації. На жаль, він загинув 16 липня 2023 року під час виконання бойового завдання на Донеччині.

Солдат Олександр Піцик був військовослужбовцем 15 бригади оперативного призначення імені Героя України лейтенанта Богдана Завади Південного оперативно-територіального об’єднання Національної гвардії України. Він загинув 15 жовтня 2023 року внаслідок ракетного удару по військовій частині в Запоріжжі.

Меморіальні Дошки

Меморіальні Дошки Меморіальні Дошки Меморіальні Дошки

Інтерактивні меморіальні дошки не тільки вшановують пам’ять полеглих, але й слугують живим нагадуванням про їхні подвиги. Кожен, хто підходить до дошки, зможе дізнатися більше про життя та внесок Героїв у боротьбу за незалежність України. Встановлення таких дощок стало можливим завдяки зусиллям ГО “Спогади крізь віки”.

Меморіальні Дошки

Вічна слава і пам’ять Героям України!

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у FacebookTelegramTikTok та Instagram.
Надсилайте свої новини на пошту kalush.informator@gmail.com
Мобільний номер редакції +380 67 266 02 08

Нагору