Інформатор Калуш

ЖИТТЯ

“Ляпс ади… нема”: відомий футболіст із Калуша покидає проєкт “Не футболіст” від Брутального Футболу?

Здається, що одного із головних лиць серіалу про розвиток сільського та районного футболу ми не побачимо більше на своїх екранах смартфонів та телевізорів. Йдеться про спортивного журналіста Василя Максиміва. 

Ділиться Інформатор.

Багато хто з нас полюбляє футбол і добре знає YouTube-серіал “Не футболіст”, що розповідає про розвиток сільського футболу, простих хлопців, які “рубляться” на район, а потім міряються силами у “третьому” таймі. На своїй сторінці у Facebook Василь Максимів у відвертому та довгому дописі повідомив, що покидає проєкт “Не футболіст” через те, що керівництво “Січі” із Добрян та тренерський штаб не внесли його у заявку на Кубок Осені, що традиційно проводиться у Стрийській ТГ:

“Керівництво “Січі” та “тренерський штаб” вирішили не вносити мене в заявку команди Кубка Осені на РАЙОН. Я як головний ініціатор цього проєкту/цієї назви/концепції, не дуже сильно розумію рішення вищезгаданих людей. Хочу нагадати, що головною ідеєю НФ був розвиток футболу в селах та популяризації його на аматорському рівні. “, – пише футболіст..

Розповідає, що розпочинав цей проєкт із вогнем у очах та дякує усіх, хто підтримував його, був поруч та допомагав у реалізації проєкту:

“Я приймаю це рішення, і покидаю проєкт, який Я розпочинав з вогнем в очах, які досі горять. Проєкт, в який я вклав 100% себе. Душу, креатив, та дуже і дуже багато часу. Шкода, що це не цінується у цей непростий час…

Я дякую ВАМ ВСІМ за підтримку, лайки, коментарі та перегляди. Дякую за теплі слова на вулиці чи за келихом світлого нефільтрованого. Я знаю, як сильно Ви любите цей продукт. Пишаюсь!

Довгому Войнилову, ГАТІ, Січі, всім уболівальникам, та футболістам. З якими я завжди намагався бути самим собою і робити все, щоб наші справи переростали у дружбу. Мужики, обняв. Від Бейла до Усика.

Завжди Ваш, НеФутболіст!”

Багато хто з футбольних вболівальників знаю Василя за його знаменитою фразою “Ляпс, ади є…”. Цей допис закінчився дещо промовистішою фразою: “Ляпс, ади… нема”. Своє звернення він супроводжує фото із наступним текстом із пісні Скрябіна”. Наразі невідомо чи не включення у заявку було єдиною причиною рішення Василя про вихід із проєкту

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у FacebookTelegramTikTok та Instagram.
Надсилайте свої новини на пошту kalush.informator@gmail.com
Мобільний номер редакції +380 67 266 02 08

Нагору