Калуш До сайту

Безоплатне харчування у школах Брошнів-Осадської громади буде, але потрібно провести тендери

Важливе питання підіймалося на позачерговій 43 сесії Брошнів-Осадської селищної ради, після якої було заявлено, що шкільну початкову ланку буде забезпечено безкоштовним харчуванням. Яка вартість гарячого обіду у громаді.

Повідомили у Брошнів-Осадській громаді, пише Інформатор.

Для того щоб реалізувати урядову постанову в громаді слід провести низку заходів серед яких провести відповідні тендери. Водночас начальник відділу освіти, культури, молоді та спорту Роман Шлапак розповів, що учнів 1-4 класів у громаді забезпечать безкоштовним обідом. Його вартість складе 40 грн. З цієї вартості державна субвенція складе 70%, а із бюджету громади здійснять 30% дофінансування.

Додамо, що за інформацією відділу освіти, культури, молоді та спорту Брошнів-Осадської ТГ у громаді навчаються 388 учнів початкової ланки. До цього громада оплачувала харчування для пільгових категорій:

Безоплатне харчування у школах буде, однак для цього потрібен час, адже школи оголошують тендери, на які йде близько місяця часу. Лише після укладення договорів учні зможуть безоплатно харчуватися.

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у FacebookTelegramTikTok та Instagram.
Надсилайте свої новини на пошту kalush.informator@gmail.com
Мобільний номер редакції +380 67 266 02 08