Інформатор Калуш

ЖИТТЯ

Готуємо смачний рулет із желе | БАБУСИНІ РЕЦЕПТИ

Ми продовжуємо ділитися сімейними рецептами приготування різноманітних страв та смаколиків. Цього разу пропонуємо приготувати рулет із желе. Ваші рідні будуть у захваті від смаку…

Ділиться Інформатор.

ІНГРЕДІЄНТИ

Для приготування тіста необхідно: 

  • 4 яйця;
  • 150 гр. цукру;
  • 1/2 склянки борошна;
  • 2 cт. л. води;
  • дрібка солі;
  • 1/2 пачки полуничного желе;
  • 1/2 склянки подрібнених горіхів

Для крему необхідно:

  • 500 мл. сметани;
  • 1 упаковка ванільного цукру;
  • 1 cт. л. желатину;
  • 3 ст. л. полуничного джему

ПРИГОТУВАННЯ

Желе слід розчинити у 1/2 склянки гарячої води. Згодом вилити у тарілку та дати остудитися. Потім слід порізати желе на смужки. Переходимо до яєць. Жовтки слід розтерти із цукром і водою до отримання пухкої маси. Білки збиваємо із дрібкою солі, а потім додаємо до жовтків. Посимаємо усе борошном і легко вимішуємо.

Далі необхідно підготовлену масу викласти у форму, яку попередньо встеляємо пергаментним папером, щоб не пригоріло. Пекти протягом 10 хв. температурі 200 градусів.

Готове тісто викласти на чисту полотняну серветку посипану цукром-пудрою, загорнути і остудити. Переходимо до желатину. Його потрібно розмочити у теплій воді (приблизно 5 ст. л.) і помішувати доти, доки він не розчиниться. Розчинений желатин змішуємо зі сметаною, охолодити, збити із ванільним цукром та джемом.

Холодний бісквіт намастити приготовленим кремом, викласти на нього порізане желе і загорнути у рулет. Змастити кремом, що залишився і посипати посіченими волоськими горіхами.

Смачного!

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у FacebookTelegramTikTok та Instagram.
Надсилайте свої новини на пошту kalush.informator@gmail.com
Мобільний номер редакції +380 67 266 02 08

Нагору