Ми продовжуємо ділитися сімейними рецептами приготування різноманітних страв та смаколиків. Цього разу пропонуємо приготувати рулет із желе. Ваші рідні будуть у захваті від смаку…
Ділиться Інформатор.
ІНГРЕДІЄНТИ
Для приготування тіста необхідно:
- 4 яйця;
- 150 гр. цукру;
- 1/2 склянки борошна;
- 2 cт. л. води;
- дрібка солі;
- 1/2 пачки полуничного желе;
- 1/2 склянки подрібнених горіхів
Для крему необхідно:
- 500 мл. сметани;
- 1 упаковка ванільного цукру;
- 1 cт. л. желатину;
- 3 ст. л. полуничного джему
ПРИГОТУВАННЯ
Желе слід розчинити у 1/2 склянки гарячої води. Згодом вилити у тарілку та дати остудитися. Потім слід порізати желе на смужки. Переходимо до яєць. Жовтки слід розтерти із цукром і водою до отримання пухкої маси. Білки збиваємо із дрібкою солі, а потім додаємо до жовтків. Посимаємо усе борошном і легко вимішуємо.
Далі необхідно підготовлену масу викласти у форму, яку попередньо встеляємо пергаментним папером, щоб не пригоріло. Пекти протягом 10 хв. температурі 200 градусів.
Готове тісто викласти на чисту полотняну серветку посипану цукром-пудрою, загорнути і остудити. Переходимо до желатину. Його потрібно розмочити у теплій воді (приблизно 5 ст. л.) і помішувати доти, доки він не розчиниться. Розчинений желатин змішуємо зі сметаною, охолодити, збити із ванільним цукром та джемом.
Холодний бісквіт намастити приготовленим кремом, викласти на нього порізане желе і загорнути у рулет. Змастити кремом, що залишився і посипати посіченими волоськими горіхами.
Смачного!
Будьмо на зв’язку! Читайте нас у Facebook, Telegram, TikTok та Instagram.
Надсилайте свої новини на пошту kalush.informator@gmail.com
Мобільний номер редакції +380 67 266 02 08