Калуш До сайту

Як рожнятівчанка навчилася заради сина випікати корисний хліб

Іванна Феняк з Рожнятова займається випічкою корисного хліба. Жінка розповіла про довготривалий процес такого корисного хліба для людини.

Пише Інформатор.

Іванна Феняк каже, що самостійно випікати хліб почала декілька років тому, бо у її сина виявили непереносимість лактози. Рожнятівчанка ще тоді почала шукати рецепти хліба на заквасці. Методом проб і невдач жінці вдалося налагодити процес випікання корисного хліба вдома на кухні. Нині цей процес від замісу тіста і до готової випічки хлібини складає від 18 до 24 годин.

“Печу уже 2 роки хліб на заквасці, який корисний для здоров’я та містить високоферментовані продукти. Печу для сина, батьків та родини. Часто знайомі також просять напекти корисного хліба і для них”, – розповіла Іванна Феняк.

Рожнятівчанка наголошує, що саме бездріжджова випічка знижує відчуття голоду, а постійне її вживання покращує систему травлення. Каже, хліб, який не містить дріжджів надзвичайно корисний людям, які мають проблеми з травленням.

Така бездріжджова випічка при споживанні, завдяки повільному всмоктуванню вуглеводів, знижує і  відчуття голоду та корисна тим, хто хоче схуднути. А постійне вживання такого справжнього хліба покращує систему травлення, і він корисний тим, у кого вже є проблеми із травленням.

День за днем і рожнятівчанка самотужки налагодила процес випікання справжнього, корисного хліба для організму людини. Для цього навіть купила необхідні курси у відомих пекарів.

Зараз Іванна Феняк вміє пекти шведський, спельтовий хліб, чорний солодовий, чіабату та панетони. За її словами, доля навчила не здаватись і заради сина змінювати своє життя.

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у FacebookTelegramTikTok та Instagram.
Надсилайте свої новини на пошту kalush.informator@gmail.com
Мобільний номер редакції +380 67 266 02 08