Салат – це страва, яка складається з маленьких шматочків, які часто нарізають кубиками або соломкою та змішують з соусом або салатною заправкою чи майонезом. Салати включають у себе різноманітні продукти: овочі, м’ясо, яйця, сир і навіть фрукти. Більшість салатів подають холодними, хоча деякі види вишуканих салатів у ресторанах часто подають теплими.
Щоб урізноманітнити весняне меню, Інформатор зібрав добірку цікавих страв. Сьогодні пропонуємо рецепт оригінального та незвичного салату з буряка.
Інгредієнти:
- Буряк – 750 г
- Горошок – 300 г
- Мариновані огірки – 300 г
- Плавлений сирок – 280 г
- Перець, сіль – за смаком
- Майонез – 5-6 ст.л.
- Часник – 8-10 зуб.
Приготування:
Порізати невеликими кубиками відварений буряк, огірки (рідину з них злегка відтиснути) та плавлені сирки. Додати відціджений горошок, спеції, перемішати. У майонез треба видушити часник, розмішати до однорідності та додати до салату. Перемішати і смакувати.
Будьмо на зв’язку! Читайте нас у Facebook, Telegram, TikTok та Instagram.
Надсилайте свої новини на пошту kalush.informator@gmail.com
Мобільний номер редакції +380 67 266 02 08