Інформатор Калуш

ЖИТТЯ

Смачна весна з Інформатором: салат з буряка та плавленого сирка

Салат – це страва, яка складається з маленьких шматочків, які часто нарізають кубиками або соломкою та змішують з соусом або салатною заправкою чи майонезом. Салати включають у себе різноманітні продукти: овочі, м’ясо, яйця, сир і навіть фрукти. Більшість салатів подають холодними, хоча деякі види вишуканих салатів у ресторанах часто подають теплими.

Щоб урізноманітнити весняне меню, Інформатор зібрав добірку цікавих страв. Сьогодні пропонуємо рецепт оригінального та незвичного салату з буряка.

Інгредієнти:

  • Буряк – 750 г
  • Горошок – 300 г
  • Мариновані огірки – 300 г
  • Плавлений сирок – 280 г
  • Перець, сіль – за смаком
  • Майонез – 5-6 ст.л.
  • Часник – 8-10 зуб.

Приготування:

Порізати невеликими кубиками відварений буряк, огірки (рідину з них злегка відтиснути) та плавлені сирки. Додати відціджений горошок, спеції, перемішати. У майонез треба видушити часник, розмішати до однорідності та додати до салату. Перемішати і смакувати.

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у FacebookTelegramTikTok та Instagram.
Надсилайте свої новини на пошту kalush.informator@gmail.com
Мобільний номер редакції +380 67 266 02 08

Нагору