Інформатор Калуш

ЖИТТЯ

Смачна весна з Інформатором: пісний суп з рисом та сардиною

cyp

Нас змалку привчали їсти суп, який являє собою переважно м’ясний, рибний або грибний відвар з гречкою, рисом чи макаронами. У суп додають також картоплю, моркву, цибулю та різні спеції.

Щоб урізноманітнити весняне меню, Інформатор зібрав добірку цікавих страв. Сьогодні пропонуємо рецепт пісного супу з рисом та сардиною.

Інгредієнти:

  • Картопля
  • Морква
  • Цибуля
  • Рис
  • Банка сардини
  • Лавровий лист, сіль, перець

Приготування:

Картоплю, моркву і цибулю промити та очистити. Картоплю нарізаємо кубиком, моркву натираємо на грубій терці, цибулю нарізаємо кубиком.

В каструлю наливаємо воду і доводимо її до кипіння. Додаємо нарізану картоплю, варимо 10 хвилин. Далі додаємо до картоплі добре промитий рис, варимо ще 10 хвилин. Готуємо засмажку на олії, помішуючи обсмажуємо її до золотистого кольору. Коли відварилась картопля з рисом, до супу додаємо засмажку, сардину, лавровий лист, сіль, перець.

Проварюємо на маленькому вогні ще 5 хвилин. Подаємо до столу з грінками.

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у FacebookTelegramTikTok та Instagram.
Надсилайте свої новини на пошту kalush.informator@gmail.com
Мобільний номер редакції +380 67 266 02 08

Нагору