Калуш До сайту

Смачна весна з Інформатором: пісний борщ з грибами

Для тих, хто цінує борщ і шукає нові кулінарні ідеї, пропонуємо рецепт пісного борщу з грибами – страву, що збереже всі аромати класики, але в оновленому вигляді.

Щоб урізноманітнити весняне меню, Інформатор зібрав добірку цікавих страв. Сьогодні пропонуємо рецепт пісного борщу з грибами.

Приготування:

Приготування:

Цибулю та картоплю нарізати кубиками, моркву – брусочками, а печериці розрізати на чотири частини. Буряк натерти на великій тертці, часник розчавити ножем і подрібнити.

На розігрітій оливковій олії обсмажити цибулю, часник і моркву до м’якості. Додати гриби й тушкувати ще 3-4 хвилини. Потім всипати картоплю, залити водою, приправити сіллю та перцем за смаком.

Довести до кипіння, після чого варити на повільному вогні близько 15 хвилин.

Додати тертий буряк, знову довести до кипіння і одразу вимкнути вогонь.

Накрити кришкою та залишити борщ настоюватися 30 хвилин. Перед подачею посипати зеленню та подати з житніми сухариками. Смачного!

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у FacebookTelegramTikTok та Instagram.
Надсилайте свої новини на пошту kalush.informator@gmail.com
Мобільний номер редакції +380 67 266 02 08