Інформатор Калуш

ЖИТТЯ

Смачна весна з Інформатором: дуже апетитні канапки з грибами

Цей рецептик може стати, як непоганим варіантом сніданку чи перекусу, так і гарним доповненням до святкового столу. Також — чудово пасує тим, хто постить.

Щоб урізноманітнити весняне меню, Інформатор зібрав добірку цікавих страв. Сьогодні пропонуємо рецепт канапок з грибами.

Інгредієнти:

  • батон
  • шампіньйони
  • маринований огірок
  • крем-сир або фелата
  • кріп
  • сіль за смаком

Приготування:

Помийте гриби та поріжте дрібними кубиками. Підсмажте гриби на розігрітій олії до золотистого кольору (пару грибочків поріжте слайсами та підсмажте окремо для декору). Маринований огірок також поріжте кубиками.

Змішати у мисці підсмажені гриби, огірки і крем-сир. Все добре перемішати.

Батон поріжте та злегка обсмажте на грилі або сковорідці. На кожну скибочку хліба покладіть намазку з грибів, поверх — золотисті грибні слайси та трішки кропу.

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у FacebookTelegramTikTok та Instagram.
Надсилайте свої новини на пошту kalush.informator@gmail.com
Мобільний номер редакції +380 67 266 02 08

Нагору