Цей рецептик може стати, як непоганим варіантом сніданку чи перекусу, так і гарним доповненням до святкового столу. Також — чудово пасує тим, хто постить.
Щоб урізноманітнити весняне меню, Інформатор зібрав добірку цікавих страв. Сьогодні пропонуємо рецепт канапок з грибами.
Інгредієнти:
- батон
- шампіньйони
- маринований огірок
- крем-сир або фелата
- кріп
- сіль за смаком
Приготування:
Помийте гриби та поріжте дрібними кубиками. Підсмажте гриби на розігрітій олії до золотистого кольору (пару грибочків поріжте слайсами та підсмажте окремо для декору). Маринований огірок також поріжте кубиками.
Змішати у мисці підсмажені гриби, огірки і крем-сир. Все добре перемішати.
Батон поріжте та злегка обсмажте на грилі або сковорідці. На кожну скибочку хліба покладіть намазку з грибів, поверх — золотисті грибні слайси та трішки кропу.
Будьмо на зв’язку! Читайте нас у Facebook, Telegram, TikTok та Instagram.
Надсилайте свої новини на пошту kalush.informator@gmail.com
Мобільний номер редакції +380 67 266 02 08