Фаршировані печериці з овочами – це легка та смачна пісна страва, яка стане чудовим вибором для посту. Печериці, заповнені овочами, отримують неповторний смак завдяки поєднанню перцю, помідорів і свіжих трав. Це страва, яка не лише порадує ваші смакові рецептори, але й здивує гостей.
Щоб урізноманітнити весняне меню, Інформатор зібрав добірку цікавих страв. Сьогодні пропонуємо рецепт фаршированих печериць з овочами.
Інгредієнти:
- 9-10 великих печериць
- 1-2 болгарські перці
- 3-4 помідори
- 1½ ст. л. пісного майонезу
- 1 жмутик зеленої цибулі
- Трохи петрушки
- Трохи кропу
- Сіль за смаком
- Перець за смаком
Приготування:
Болгарський перець та помідори нарізати дрібними кубиками, зелень подрібнити. Овочі та зелень перекласти в глибоку миску, додати пісний майонез, сіль та перець, після чого ретельно перемішати начинку. Печериці очистити від шкірки та видалити ніжки, а потім наповнити їх овочевою сумішшю. Деко застелити пергаментом та викласти на нього фаршировані гриби в один шар. Запікати в розігрітій до 160°C духовці протягом 25-30 хвилин.
Будьмо на зв’язку! Читайте нас у Facebook, Telegram, TikTok та Instagram.
Надсилайте свої новини на пошту kalush.informator@gmail.com
Мобільний номер редакції +380 67 266 02 08