Інформатор Калуш

ЖИТТЯ

Смачна весна з Інформатором: фаршировані печериці з овочами

Фаршировані печериці з овочами

Фаршировані печериці з овочами – це легка та смачна пісна страва, яка стане чудовим вибором для посту. Печериці, заповнені овочами, отримують неповторний смак завдяки поєднанню перцю, помідорів і свіжих трав. Це страва, яка не лише порадує ваші смакові рецептори, але й здивує гостей.

Щоб урізноманітнити весняне меню, Інформатор зібрав добірку цікавих страв. Сьогодні пропонуємо рецепт фаршированих печериць з овочами.

Інгредієнти:

  • 9-10 великих печериць
  • 1-2 болгарські перці
  • 3-4 помідори
  • 1½ ст. л. пісного майонезу
  • 1 жмутик зеленої цибулі
  • Трохи петрушки
  • Трохи кропу
  • Сіль за смаком
  • Перець за смаком

Приготування:

Болгарський перець та помідори нарізати дрібними кубиками, зелень подрібнити. Овочі та зелень перекласти в глибоку миску, додати пісний майонез, сіль та перець, після чого ретельно перемішати начинку. Печериці очистити від шкірки та видалити ніжки, а потім наповнити їх овочевою сумішшю. Деко застелити пергаментом та викласти на нього фаршировані гриби в один шар. Запікати в розігрітій до 160°C духовці протягом 25-30 хвилин.

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у FacebookTelegramTikTok та Instagram.
Надсилайте свої новини на пошту kalush.informator@gmail.com
Мобільний номер редакції +380 67 266 02 08

Нагору