Суп із сочевицею — перша страва, яку варто приготувати кожній господині. Для цього лише необхідні овочі та 30 хвилин вашого часу. Приємний та ніжний смак здивує навіть найвибагливіших гурманів.
Щоб урізноманітнити весняне меню, Інформатор зібрав добірку цікавих страв. Сьогодні пропонуємо суп з сочевицею та хрусткими грінками.
Інгредієнти:
- Картопля – 3 шт
- Морква – 1 шт
- Цибуля – 1 шт
- Сочевиця червона – 150 г
- Помідор – 1 шт
- Часник – 4 зубчика
- Сіль та перець
Приготування:
Картоплю, моркву та цибулю почистити, нарізати невеличкими шматками. Обсмажити в каструлі, додати помідор без шкірки та часник.
Сочевицю добре промити та залити водою, варити 30 хвилин. Коли звариться картопля тоді суп посолити, дати перець. Перебити все це блендером.
Часникові сухарики: просто нарізати хліб чи багет, полити олією і додати натертий часник. Запекти у духовці 15 хвилин.
Будьмо на зв’язку! Читайте нас у Facebook, Telegram, TikTok та Instagram.
Надсилайте свої новини на пошту kalush.informator@gmail.com
Мобільний номер редакції +380 67 266 02 08