Рибні рулетики підходять як у час Великого посту, так і до святкового столу. Вони виходять дуже смачні та ніжні, оригінально та цікаво виглядають. Дуже смачно, а ще і легко та просто готуються.
Щоб урізноманітнити весняне меню, Інформатор зібрав добірку цікавих страв. Сьогодні пропонуємо рибні рулетики з філе хека.
Інгредієнти:
- філе хека
- морква
- сир твердий
- масло
- кріп
- лимонний сік
- сіль, перець
- соус (теріякі, діжонська гірчиця)
- зубочистки
Приготування:
Рибу посолити, перчити, збризкати лимонним соком. Зверху філе змастити маслом, ніби на канапку (не забудьте попередньо витягнути з холодильника) та посипати кропом. Слайсами нарізаємо моркву вздовж і кладемо на рибу. Так само твердий сир. Це все загортаємо в рулет і скріплюємо зубочисткою. Викладаємо в посудинку з морквяно-цибулевою подушкою, накриваємо фольгою і ставимо випікатися на 40-50 хвилин при 180°.
Будьмо на зв’язку! Читайте нас у Facebook, Telegram, TikTok та Instagram.
Надсилайте свої новини на пошту kalush.informator@gmail.com
Мобільний номер редакції +380 67 266 02 08