Інформатор Калуш


ЖИТТЯ

Смачна весна з Інформатором: пісний фарширований перець

Фарширований перець

Під час посту питання різноманітності меню стає актуальним, тому пропоную вам цікавий і смачний рецепт пісного фаршированого перцю з овочами та грибами. Ви можете додавати до начинки рис, спеції та зелень за смаком.

Щоб урізноманітнити весняне меню, Інформатор зібрав добірку цікавих страв. Сьогодні пропонуємо пісний фарширований перець.

Інгредієнти:

  • Солодкий перець — 3 штуки

  • Цибулина — 1-2 штуки

  • Морква — 1 штука (велика)

  • Гриби — 300 грам

  • Помідор — 2-3 штуки

  • Зелень — за смаком

  • Картопля — 2 штуки (по бажанню)

  • Лавровий лист — 2 штуки

  • Рослинна олія — 2 ст. ложки

  • Сік томатний — 1 літр

  • Сіль і перець — за смаком

Приготування:

Насамперед підготуйте всі інгредієнти: овочі і гриби ретельно вимийте і висушіть. Гриби, цибулю, моркву, помідори та зелень дрібно наріжте. На сковороді розігрійте олію, викладіть цибулю та обсмажте його кілька хвилин. Потім додайте моркву, через 2-3 хвилини — гриби, і все разом обсмажуйте на середньому вогні ще 5 хвилин.

У перців зріжте верхівку і обережно видаліть насіння. Додайте до обсмажених овочів помідори та зелень, посоліть і поперчіть за смаком. Викладіть начинку в перці, а самі перці викладіть в каструлю. Поруч можна покласти пару картоплин. Вилийте в каструлю томатний сік, додайте спеції, лавровий лист, трави і поставте на вогонь.

Томіть перці на середньому вогні близько 40 хвилин, поки вони не стануть м’якими і начинка повністю проготується. Подавайте гарячими, доповнивши картоплею або відвареним рисом. Смачного!

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у FacebookTelegramTikTok та Instagram.
Надсилайте свої новини на пошту kalush.informator@gmail.com
Мобільний номер редакції +380 67 266 02 08

Нагору