Інформатор Калуш


ЖИТТЯ

Смачна весна з Інформатором: салат з тунцем та яблуком

Салат з тунцем та яблуком

Ситні та смачні салати можна готувати зі свіжих овочів, м’яса вареного та копченого, крабів і навіть фруктів.

Щоб урізноманітнити весняне меню, Інформатор зібрав добірку цікавих страв. Сьогодні пропонуємо соковитий, яскравий, простий у приготуванні весняний салат з тунцем та яблуком, який чудово підійде на святковий стіл і не тільки.

Інгредієнти:

Салатний мікс – 200 г

Яблуко – 1 шт.

Сік лимона – 1 ст. л.

Огірок – 1 шт.

Горошок – 150 г

Тунець – 200 г

Соус:

Сіль – 0.5 ч.л.

Оливкова олія – 5 ст.л.

Гірчиця в зернах – 1 ст. л.

Сік лимона – 2 ст. л.

Приготування:

Спочатку підготуємо яблука: для цього нарізаємо їх невеличкими пластинками, поливаємо лимонним соком і перемішуємо, щоб вони не потемніли. Далі дрібненько нарізаємо огірок і також подрібнюємо зелену цибулю.  Для заправки салату з’єднуємо сіль, оливкову олію, гірчицю, сік лимона і перемішуємо. На велику тарілку викладаємо куплений салатний мікс, а тоді викладаємо яблуко та огірок. Далі кладемо маринований горошок, тунець, зелену цибулю і поливаємо це все соусом.

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у FacebookTelegramTikTok та Instagram.
Надсилайте свої новини на пошту kalush.informator@gmail.com
Мобільний номер редакції +380 67 266 02 08

Нагору