Ситні та смачні салати можна готувати зі свіжих овочів, м’яса вареного та копченого, крабів і навіть фруктів.
Щоб урізноманітнити весняне меню, Інформатор зібрав добірку цікавих страв. Сьогодні пропонуємо соковитий, яскравий, простий у приготуванні весняний салат з тунцем та яблуком, який чудово підійде на святковий стіл і не тільки.
Інгредієнти:
Салатний мікс – 200 г
Яблуко – 1 шт.
Сік лимона – 1 ст. л.
Огірок – 1 шт.
Горошок – 150 г
Тунець – 200 г
Соус:
Сіль – 0.5 ч.л.
Оливкова олія – 5 ст.л.
Гірчиця в зернах – 1 ст. л.
Сік лимона – 2 ст. л.
Приготування:
Спочатку підготуємо яблука: для цього нарізаємо їх невеличкими пластинками, поливаємо лимонним соком і перемішуємо, щоб вони не потемніли. Далі дрібненько нарізаємо огірок і також подрібнюємо зелену цибулю. Для заправки салату з’єднуємо сіль, оливкову олію, гірчицю, сік лимона і перемішуємо. На велику тарілку викладаємо куплений салатний мікс, а тоді викладаємо яблуко та огірок. Далі кладемо маринований горошок, тунець, зелену цибулю і поливаємо це все соусом.
Будьмо на зв’язку! Читайте нас у Facebook, Telegram, TikTok та Instagram.
Надсилайте свої новини на пошту kalush.informator@gmail.com
Мобільний номер редакції +380 67 266 02 08