Під час посту питання різноманітності меню стає актуальним, тому пропонуємо вам цікавий, смачний а головне простий рецепт пісного гречаників із грибами.
Щоб урізноманітнити весняне меню, Інформатор зібрав добірку цікавих страв. Сьогодні пропонуємо пісні гречаники з грибами.
Інгредієнти:
- Гречка – 1 склянка;
- Гриби (печериці або лісові) – 300 г;
- Цибуля – 1 шт.;
- Борошно – 3 ст. л.;
- Олія – для смаження;
- Сіль, перець – за смаком.
Приготування:
Перш за все, слід відварити гречку до готовності. Поки готується гречка. Чистимо та дрібно нарізаємо гриби та цибулю. Готуємо пательню: наливаємо трішки олії та обсмажуємо на ній наші гриби та цибулю. У кастрюлі з’єднайте усі інгредієнти: гречку та гриби. За смаком додайте перцю та солі. Борошно додаємо для кращого зв’язування.
Пательню далеко не відкладаємо, адже формуємо наші котлетки, обкачуємо у борошні та викладаємо на попередньо розігріту пательню. Смажимо до золотистої скоринки. Насолоджуйтеся!
Будьмо на зв’язку! Читайте нас у Facebook, Telegram, TikTok та Instagram.
Надсилайте свої новини на пошту kalush.informator@gmail.com
Мобільний номер редакції +380 67 266 02 08