Інформатор Калуш


ЖИТТЯ

Смачна весна з Інформатором: гречаники з грибами

Під час посту питання різноманітності меню стає актуальним, тому пропонуємо вам цікавий, смачний а головне простий рецепт пісного гречаників із грибами. 

Щоб урізноманітнити весняне меню, Інформатор зібрав добірку цікавих страв. Сьогодні пропонуємо пісні гречаники з грибами.

Інгредієнти:

  • Гречка – 1 склянка;
  • Гриби (печериці або лісові) – 300 г;
  • Цибуля – 1 шт.;
  • Борошно – 3 ст. л.;
  • Олія – для смаження;
  • Сіль, перець – за смаком.

Приготування:

Перш за все, слід відварити гречку до готовності. Поки готується гречка. Чистимо та дрібно нарізаємо гриби та цибулю. Готуємо пательню: наливаємо трішки олії та обсмажуємо на ній наші гриби та цибулю. У кастрюлі з’єднайте усі інгредієнти: гречку та гриби. За смаком додайте перцю та солі. Борошно додаємо для кращого зв’язування.

Пательню далеко не відкладаємо, адже формуємо наші котлетки, обкачуємо у борошні та викладаємо на попередньо розігріту пательню. Смажимо до золотистої скоринки. Насолоджуйтеся!

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у FacebookTelegramTikTok та Instagram.
Надсилайте свої новини на пошту kalush.informator@gmail.com
Мобільний номер редакції +380 67 266 02 08

Нагору