Інформатор Калуш


ЖИТТЯ

Смачна весна з Інформатором: пісний суп з квасолею та грибами

syp

Часто кажуть, що коли готувати традиційні супи з м’ясом, то це простіше та без зайвих клопотів. Але це насправді не так. Можна також зварити смачні пісні супи з додаванням гороху, грибів, сочевиці чи квасолі. 

Щоб урізноманітнити весняне меню, Інформатор зібрав добірку цікавих страв. Сьогодні пропонуємо пісний суп з квасолею та грибами.

Інгредієнти:

  • баночка консервованої квасолі
  • 350 г печериць
  •  1 середня цибуля
  •  1 середня морква
  • 3 ст. л. кукурудзяного борошна
  •  1 великий зубчик або 2 невеликих зубчики часнику
  •  петрушка
  • сіль та перець за смаком
  • олія для смаження

Приготування:

У каструлі розігріваємо олію та обсмажуємо до мʼякості цибульку, порізану кубиком та натерту на терці моркву. Гриби ріжемо тоненькими пластинками та додаємо в каструлю до овочів. Коли гриби пустять сік додати кукурудзяне борошно. Перемішати та смажити 5 хвилини. З консервованої квасолі злити воду та промити. Додати в каструлю. Також натираємо часник, лавровий листочок та заливаємо водою. Води потрібно 1,5-2 літра. Додати сіль та перець за смаком і варити 15-20 хвилин.

В самому кінці додаємо до супу дрібно нарізану петрушку. Даємо закипіти та вимикаємо. Перед подачею дати настоятись супу 20-30 хвилин.

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у FacebookTelegramTikTok та Instagram.
Надсилайте свої новини на пошту kalush.informator@gmail.com
Мобільний номер редакції +380 67 266 02 08

Нагору