Смачна та поживна страва, що поєднує картоплю, моркву, перець і селеру з ароматною засмажкою з грибів і цибулі. Все це запікається в горщику, що дозволяє овочам та грибам максимально розкрити свої смаки і аромати.
Щоб урізноманітнити весняне меню, Інформатор зібрав добірку цікавих страв. Сьогодні пропонуємо рецепт пісного овочевого рагу з грибами в горщику.
Інгредієнти:
- 2 середні моркви
- 2 картоплини
- 1 цибулина
- 1 болгарський перець
- 2 стебла селери
- 4 великі печериці
- 3 ст. л. томатної пасти
- 2 ст. л. олії
- 500 мл води
- сіль, перець за смаком
Приготування:
Будьмо на зв’язку! Читайте нас у Facebook, Telegram, TikTok та Instagram.
Надсилайте свої новини на пошту kalush.informator@gmail.com
Мобільний номер редакції +380 67 266 02 08