Інформатор Калуш


ЖИТТЯ

Смачна весна з Інформатором: овочеве рагу з грибами в горшику

Овочеве рагу

Смачна та поживна страва, що поєднує картоплю, моркву, перець і селеру з ароматною засмажкою з грибів і цибулі. Все це запікається в горщику, що дозволяє овочам та грибам максимально розкрити свої смаки і аромати.

Щоб урізноманітнити весняне меню, Інформатор зібрав добірку цікавих страв. Сьогодні пропонуємо рецепт пісного овочевого рагу з грибами в горщику.

Інгредієнти:

  • 2 середні моркви
  • 2 картоплини
  •  1 цибулина
  •  1 болгарський перець
  •  2 стебла селери
  •  4 великі печериці
  •  3 ст. л. томатної пасти
  •  2 ст. л. олії
  •  500 мл води
  •  сіль, перець за смаком

 Приготування:

Очистіть цибулю та гриби. Цибулю наріжте дрібним кубиком, а гриби — середніми шматочками. Обсмажте їх на середньому вогні в розігрітій сковорідці протягом 10 хвилин.

Помийте та очистіть овочі. Наріжте картоплю та моркву скибочками, а перець і селеру — соломкою.

У горщики викладайте інгредієнти шарами: спочатку картоплю, потім моркву, після цього засмажку з цибулі та грибів, а зверху — перець і селеру.

У глибоку миску налийте воду, додайте томатну пасту, добре перемішайте і залийте в горщики. Посоліть і поперчіть за смаком. Запікайте страву в розігрітій духовці протягом однієї години при температурі 180 градусів.

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у FacebookTelegramTikTok та Instagram.
Надсилайте свої новини на пошту kalush.informator@gmail.com
Мобільний номер редакції +380 67 266 02 08

Нагору