Ароматні, хрусткі, з начинкою зі смажених грибів та цибулі — ці пісні чебуреки підкорять навіть тих, хто зазвичай не уявляє чебуреків без м’яса.
Щоб урізноманітнити весняне меню, Інформатор зібрав добірку цікавих страв. Сьогодні пропонуємо рецепт пісних чебуреків з грибами.
Інгредієнти:
- Вода – 130 мл.
- Сіль – 0.5 ч. л.
- Соняшникова олія – 4 ст. ложки.
- Борошно – 250 г.
- Печериці – 300 г.
- Лук – 1 шт.
- Сіль, перець за смаком.
Приготування:
Будьмо на зв’язку! Читайте нас у Facebook, Telegram, TikTok та Instagram.
Надсилайте свої новини на пошту kalush.informator@gmail.com
Мобільний номер редакції +380 67 266 02 08