Традиційно наповнення для лавашу може бути сир, курятина, шинка, риба, морква, яйця, огірки та помідори, зелень. Але можна приготувати на сніданок поживний запечений лаваш, яким смакуватимуть навіть діти.
Щоб урізноманітнити весняне меню, Інформатор зібрав добірку цікавих страв. Сьогодні пропонуємо рецепт запеченого лавашу на сніданок, який точно сподобається всій сімʼї.
Інгредієнти:
- лаваш — 1 лист
- шпинат — 70 г
- кисломолочний сир — 150 г
- помідор — 1 шт
- яйця — 3 шт
- твердий сир — 120 г
- сіль
- чорний перець — за смаком
Приготування:
У форму для запікання викласти лаваш у два шари. Шпинат порвати і викласти на лаваш. Додати кисломолочний сир і нарізаний помідор. Яйця вбити в тарілку, посолити і поперчити. Трохи збити. Вилити їх у форму і розрівняти, щоб начинка рівномірно розподілилась. Запікати в заздалегідь розігрітій до 180 градусів духовці 20-25 хвилин (орієнтуйтесь по готовності яєць). За 5 хвилин до готовності посипати натертим сиром.
Будьмо на зв’язку! Читайте нас у Facebook, Telegram, TikTok та Instagram.
Надсилайте свої новини на пошту kalush.informator@gmail.com
Мобільний номер редакції +380 67 266 02 08