Інформатор Калуш


ЖИТТЯ

Смачна весна з Інформатором: омлет на кефірі

Омлет на кефірі

Смажену страву із суміші збитих яєць та молока із додаванням різноманітних спецій та солі називаємо омлетом. Але можна приготувати омлет на кефірі і тоді вийде надзвичайно повітряна, ніжна та смачна страва.

Щоб урізноманітнити весняне меню, Інформатор зібрав добірку цікавих страв. Сьогодні пропонуємо рецепт омлету на кефірі.

Інгредієнти:

  • кефір — 3 ст. л.
  • цибуля зелена — 15 г
  • олія — 1 ч. л.
  • перець чорний мелений
  • сіль
  • сир твердий — 30 г 
  • яйця — 2 шт

 Приготування:

Нарізаємо зелену цибулю, сир натираємо на тертці. Яйця з’єднати з сіллю та чорним меленим перцем, збити легко виделкою. Додати кефір і ще трохи збити. Сир підмішати в яєчну суміш, додати дрібно нарізану зелену цибулю, перемішати. Розігріти сковорідку з олією. Вилити яєчну суміш в сковорідку, накрити кришкою, а вогонь зменшити до мінімального. Готувати 5-7 хвилин, до готовності омлету.

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у FacebookTelegramTikTok та Instagram.
Надсилайте свої новини на пошту kalush.informator@gmail.com
Мобільний номер редакції +380 67 266 02 08

Нагору