Цей салат здивує незвичним смаком і чудово поєднається з м’ясом або гарнірами. Гострий хрін додає йому особливого характеру, а апетитна подача робить його справжньою окрасою столу.
Щоб урізноманітнити весняне меню, Інформатор зібрав добірку цікавих страв. Сьогодні пропонуємо рецепт пікантного салату з хріном.
Інгредієнти (на посудину діаметром 24–26 см):
-
яйця варені – 5–6 шт.
-
куряче філе (невеликого розміру) – 2 шт.
-
родзинки – 120–150 г
-
білий хрін – 100–150 г
-
майонез – до смаку
-
зелена цибуля – для прикраси
Приготування:
Яйця відваріть круто, остудіть у холодній воді та очистьте. Частину подрібніть за допомогою струнної овочерізки, решту натріть на дрібній терці, розділивши білки і жовтки. Куряче філе обсмажте з улюбленими спеціями до готовності, потім наріжте невеликими шматочками. Родзинки залийте окропом, залиште на 20 хвилин під кришкою, після чого злийте воду, обсушіть і трохи подрібніть ножем. Білий хрін подрібніть, якщо потрібно, і змішайте з невеликою кількістю майонезу для пом’якшення смаку.
Салат краще викладати у кондитерське кільце, щоб він мав акуратну форму. На дно викладіть подрібнені яйця, потім шар родзинок, який слід злегка змастити майонезом. Далі – куряче філе, шар хріну з майонезом, а тоді терті жовтки й білки. Завершіть салат посипкою з зеленої цибулі. Готово! Страва має пікантний смак і добре поєднується з м’ясними стравами.
Будьмо на зв’язку! Читайте нас у Facebook, Telegram, TikTok та Instagram.
Надсилайте свої новини на пошту kalush.informator@gmail.com
Мобільний номер редакції +380 67 266 02 08