Прийшли вихідні – це ще одна можливість приготувати смачні весняні страви.
Щоб урізноманітнити весняне меню, Інформатор зібрав добірку цікавих страв. Сьогодні пропонуємо рецепт запечених спаржевих рулетиків з шинкою та сиром.
Інгредієнти:
- 500 г свіжої спаржі
- 100 г тонко нарізаної шинки
- 100 г твердого сиру (наприклад, пармезан, чеддер)
- 2 ст. л. оливкової олії
- Сіль, чорний мелений перець до смаку
Приготування:
Спаржу промити, відламати тверді кінчики. За бажанням можна злегка відварити спаржу у киплячій підсоленій воді протягом 2-3 хвилин, щоб вона стала ніжнішою, а потім відразу ж перекласти в крижану воду, щоб зупинити процес приготування. Обсушити.
Кожну спаржу обгорнути скибочкою шинки. Далі слід викласти рулетики у форму для запікання, змащену оливковою олією. Зверху посипаємо тертим сиром.
Запікати потрібно в розігрітій до 180°C духовці протягом 10-15 хвилин, доки сир не розплавиться та злегка не підрум’яниться. Подавати гарячими.
Будьмо на зв’язку! Читайте нас у Facebook, Telegram, TikTok та Instagram.
Надсилайте свої новини на пошту kalush.informator@gmail.com
Мобільний номер редакції +380 67 266 02 08