Інформатор Калуш


ЖИТТЯ

Смачна весна з Інформатором: печена редиска

Салат із шинки та сиру — це смачна, яскрава і швидка в приготуванні страва, яка чудово доповнить святковий стіл. Ідеальне поєднання ситної шинки, ніжного сиру та свіжих овочів робить його універсальним вибором як на Великдень, так і для будь-якого іншого родинного застілля.

Щоб урізноманітнити весняне меню, Інформатор зібрав добірку цікавих страв. Сьогодні пропонуємо рецепт запеченої редиски

Інгредієнти:

  • Редиска — декілька шт.

  • Часник

  • Кінза

  • Кріп

  • Горіхи — за смаком

  • Олія соняшникова

Приготування:

Беремо нашу смачну редиску. Корінь слід ретельно помити. Далі необхідно пообрізати “хвостики”. Редиску викладаємо на деко, полити олійкою та випікати при 180 градусах до рум’яності. Запікати потрібно близько 15-20 хв. Готову запечену редиску подаємо з перетертою молодою зеленню: часником, кінзою, кропом. Усе розтерти, можна додати горішки.

Нехай смакує!

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у FacebookTelegramTikTok та Instagram.
Надсилайте свої новини на пошту kalush.informator@gmail.com
Мобільний номер редакції +380 67 266 02 08

Нагору