Інформатор Калуш


ЖИТТЯ

Смачна весна з Інформатором: суп зі щавлю

Суп зі щавлю – є традиційною весняною стравою, без якої не можна уявити стіл українця. Страва сезонна, тому ділимося рецептом приготування

Щоб урізноманітнити весняне меню, Інформатор зібрав добірку цікавих страв. Сьогодні пропонуємо рецепт супу зі щавлю.

Інгредієнти:

  • 1 пучок зеленого свіжого щавлю;
  • 2 варені яйця;
  • 2 середні морквини;
  • 1 ріпчаста цибуля;
  • 1 пучок петрушки;
  • 1 пучок укропу;
  • 2 літри бульйону;
  • Сметана;
  • Сіль та пере

Приготування:

Картоплю, моркву та цибулю помити, очистити та дрібно нарізати. Залити овочі бульйоном та поставити варити приблизно на 15-20 хвилин. Усю зелень дрібно посікти, а варені яйця нарізати кубиками. Всі ці інгредієнти додати до супу і накрити кришкою, щоб настоявся. Сіль та перець даємо в кінці. Гарячий борщ подають зі сметаною. Смачного!

Нехай смакує!

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у FacebookTelegramTikTok та Instagram.
Надсилайте свої новини на пошту kalush.informator@gmail.com
Мобільний номер редакції +380 67 266 02 08

Нагору