Суп зі щавлю – є традиційною весняною стравою, без якої не можна уявити стіл українця. Страва сезонна, тому ділимося рецептом приготування
Щоб урізноманітнити весняне меню, Інформатор зібрав добірку цікавих страв. Сьогодні пропонуємо рецепт супу зі щавлю.
Інгредієнти:
- 1 пучок зеленого свіжого щавлю;
- 2 варені яйця;
- 2 середні морквини;
- 1 ріпчаста цибуля;
- 1 пучок петрушки;
- 1 пучок укропу;
- 2 літри бульйону;
- Сметана;
- Сіль та пере
Приготування:
Будьмо на зв’язку! Читайте нас у Facebook, Telegram, TikTok та Instagram.
Надсилайте свої новини на пошту kalush.informator@gmail.com
Мобільний номер редакції +380 67 266 02 08