Зрази – це популярна страва, яку можна готувати з різноманітною начинкою: з м’ясом, грибами чи крупами.
Щоб урізноманітнити весняне меню, Інформатор зібрав добірку цікавих страв. Сьогодні пропонуємо рецепт соковитих і простих у приготуванні зраз.
Інгредієнти:
- Картопля 1 кг
- Яйце 1 шт
- Борошно 3 ст. л.
- Сіль за смаком
- Перець
Начинка:
- Гриби
- Цибуля
- Морква
- Фарш
Приготування:
Можна також при обсмажуванні додати зубчик часнику, а в кінці зелень.
Готуємо начинку: обсмажити цибулю з морквою, добрати гриби, смажити до випаровування вологи, додати фарш і тушкувати до готовності, посолити та додати спеції.
Картоплю відварити до готовності, очистити, зробити з неї пюре, додати яйце, сіль, перець, перемішати.
Сформувати зрази, трошки присипаючи поверхню та руки борошном, щоб зручніше формувати. Обсмажити до готовності з двох сторін.
Будьмо на зв’язку! Читайте нас у Facebook, Telegram, TikTok та Instagram.
Надсилайте свої новини на пошту kalush.informator@gmail.com
Мобільний номер редакції +380 67 266 02 08