Шпинатний рулет виглядає не тільки яскраво, але й смачно. Ніжний зелений бісквіт з крем-сиром і слабосоленим лососем стане чудовою закускою до святкового столу.
Щоб урізноманітнити весняне меню, Інформатор зібрав добірку цікавих страв. Сьогодні пропонуємо рецепт рулету зі шпинату.
Інгредієнти:
- Шпинат 150 г
- Яйця 3 шт
- Дрібка солі
- Крем-сир 175 г
- Лосось 160 г
Приготування:
Шпинат подрібнюємо за допомогою блендера, також можна взяти і заморожений шпинат, додаємо жовтки, сіль та перемішуємо. В окремій чаші збиваємо білки до стоячих піків та обережно вмішуємо до шпинату. Перекладаємо тісто на застелене пергаментом деко. Варто брати якісний пергамент аби бісквіт не пристав до нього та за допомогою лопатки розрівнюємо в тонкий пласт.
Відправляємо в розігріту до 180 градусів духовку на 10-13 хвилин. Дістаємо млинець з духовки, накриваємо рушничком, перегортаємо та обережно знімаємо пергамент. Щільно змащуємо млинець крем-сиром та викладаємо рибку. Обережно загортаємо в рулет у пергамент чи харчову плівку та відправляємо в холодильник на 2 години. Згодом дістаємо та нарізаємо на однакові шматочки.
Будьмо на зв’язку! Читайте нас у Facebook, Telegram, TikTok та Instagram.
Надсилайте свої новини на пошту kalush.informator@gmail.com
Мобільний номер редакції +380 67 266 02 08