Інформатор Калуш


ЖИТТЯ

Смачна весна з Інформатором: овочевий суп з молодою капустою

Молоду капусту, як тільки її виростили, слід одразу використовувати для приготування різних страв. Сьогодні розповідом про одну із них. 

Щоб урізноманітнити весняне меню, Інформатор зібрав добірку цікавих страв. Сьогодні пропонуємо рецепт овочевого супу з молодої капусти.

Інгредієнти:

  • молода капуста — 300 г
  • ріпчаста цибуля — 1 шт.
  • селера — 2 стебла
  • морква — 1 шт.
  • солодкий перець — 1 шт.
  • картопля — 3 шт.
  • вершкове масло — 1 ст. л.
  • олія — для смаження
  • сіль, перець — на смак
  • свіжа зелень — для подачі

Приготування:

Спочатку почистіть цибулю та дрібно нашаткуйте. Викладаємо в нагріту та змащену олією каструлю з товстим дном і смажимо до м’якості й прозорості. Переходимо до моркви й картоплі. Їх слід також почистити, моркву порізати соломкою або кружальцями, картоплю — невеликими кубиками. Селеру й солодкий перець також порізати невеликими шматочками.

Усе додаємо в каструлю з цибулею, заливаємо водою, солимо й перчимо за смаком. Варити слід під кришкою на середньому вогні, поки овочі не стануть м’якими. Капусту нашаткувати і додати в каструлю разом із вершковим маслом. Після чого варити все разом ще пару хвилин — більше не треба, бо капуста розвариться і буде м’якою.

Перед подачею посипати дрібно нарізаною зеленню

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у FacebookTelegramTikTok та Instagram.
Надсилайте свої новини на пошту kalush.informator@gmail.com
Мобільний номер редакції +380 67 266 02 08

Нагору