Вчора ми розповідали про овочевий суп з молодою капустою, а сьогодні ж розповімо про дещо інше використання молодої капусти. А саме – у салаті.
Щоб урізноманітнити весняне меню, Інформатор зібрав добірку цікавих страв. Сьогодні пропонуємо рецепт салату з редису та молодої капусти.
Інгредієнти:
- капуста – пів качана;
- редис – 200 г
- яйця – 3 шт;
- сметана – 2 ст. л.
- лимонний сік – 1 ч. л.
- сіль та перець (за смаком)
Приготування:
Капусту дрібно нашаткуємо ножем. Потім можна гарно помнути руками та звісно ж посолити, щоби вона розм’якла та пустила сік. Редиску промиваємо, зрізаємо хвостики та подрібнюємо тонкими кільцями.
Яйця відварюємо до готовності. Їх нарізаємо кільцями. Декілька частинок жовтків додаємо до сметани, вливаємо лимонний сік, всипаємо спеції. Усе перетираємо в однорідну масу. Утворений соус поєднуємо з іншими компонентами й салат готовий.
Будьмо на зв’язку! Читайте нас у Facebook, Telegram, TikTok та Instagram.
Надсилайте свої новини на пошту kalush.informator@gmail.com
Мобільний номер редакції +380 67 266 02 08