Щоб урізноманітнити весняне меню, Інформатор зібрав добірку цікавих страв. Сьогодні пропонуємо рецепт супу з молодого горошку
Інгредієнти:
- 500 г молодого горошку
- 1 цибулина
- 1 морква
- 2 картоплини
- 1 л овочевого бульйону
- 1 ст. л. вершкового масла
- 1 пучок м’яти
- Сіль та перець за смаком
Приготування:
Беремо моркву та цибулю і нарізаємо дрібними кубиками. Натомість картоплю слід нарізати кубиками. Опісля беремо каструлю і в ній розігріваємо вершкове масло та обсмажуємо цибулю та моркву до м’якості. Потім необхідно додати картоплю та горошок. Усе це залити овочевим бульйоном і довести до кипіння.
Зменшуємо вогонь і варимо 15-20 хвилин, доки овочі не стануть м’якими. За смаком до супу можна додати м’яту, сіль та перець. Якщо маєте блендер, то можна подрібнити суп до бажаної консистенції.
Будьмо на зв’язку! Читайте нас у Facebook, Telegram, TikTok та Instagram.
Надсилайте свої новини на пошту kalush.informator@gmail.com
Мобільний номер редакції +380 67 266 02 08