Інформатор Калуш


ЖИТТЯ

Смачна весна з Інформатором: суп з молодого горошку

Однією із корисних та легких страв для весняного дня є ароматний суп з молодого горошку – ідеально для вашого столу

Щоб урізноманітнити весняне меню, Інформатор зібрав добірку цікавих страв. Сьогодні пропонуємо рецепт супу з молодого горошку

Інгредієнти:

  • 500 г молодого горошку
  • 1 цибулина
  • 1 морква
  • 2 картоплини
  • 1 л овочевого бульйону
  • 1 ст. л. вершкового масла
  • 1 пучок м’яти
  • Сіль та перець за смаком

Приготування:

Беремо моркву та цибулю і нарізаємо дрібними кубиками. Натомість картоплю слід нарізати кубиками. Опісля беремо каструлю і в ній розігріваємо вершкове масло та обсмажуємо цибулю та моркву до м’якості. Потім необхідно додати картоплю та горошок. Усе це залити овочевим бульйоном і довести до кипіння.

Зменшуємо вогонь і варимо 15-20 хвилин, доки овочі не стануть м’якими. За смаком до супу можна додати м’яту, сіль та перець. Якщо маєте блендер, то можна подрібнити суп до бажаної консистенції.

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у FacebookTelegramTikTok та Instagram.
Надсилайте свої новини на пошту kalush.informator@gmail.com
Мобільний номер редакції +380 67 266 02 08

Нагору