Щоб урізноманітнити весняне меню, Інформатор зібрав добірку цікавих страв. Сьогодні пропонуємо рецепт смажених оладок з кабачків та шпинату
Інгредієнти:
- 2 кабачки
- 100 г шпинату
- 1 яйце
- 50 г борошна
- 2 ст. л. рубаної петрушки
- 1 зубчик часнику
- сіль та перець за смаком
- олія для смаження
Приготування:
Промиваємо наші кабачки. Далі беремо терку і на ній натираємо помиті кабачки. Шпинат подрібнюємо. Змішуємо кабачки, шпинат, яйце, борошно, петрушку, часник, сіль та перець. Пательню розігрваємо та лиє туди олію. Приготовлене тісто викладаємо на пательню та смажимо оладки з обох боків до золотистого кольору. За смаком можна подавати зі сметаною.
Будьмо на зв’язку! Читайте нас у Facebook, Telegram, TikTok та Instagram.
Надсилайте свої новини на пошту kalush.informator@gmail.com
Мобільний номер редакції +380 67 266 02 08