Інформатор Калуш


ЖИТТЯ

Смачна весна з Інформатором: оладки з кабачків та шпинату

Оладки – ідеальний сніданок, обід чи вечеря. Вони ситні, корисні та дуже смачні.

Щоб урізноманітнити весняне меню, Інформатор зібрав добірку цікавих страв. Сьогодні пропонуємо рецепт смажених оладок з кабачків та шпинату

Інгредієнти:

  • 2 кабачки
  • 100 г шпинату
  • 1 яйце
  • 50 г борошна
  • 2 ст. л. рубаної петрушки
  • 1 зубчик часнику
  • сіль та перець за смаком
  • олія для смаження

Приготування:

Промиваємо наші кабачки. Далі беремо терку і на ній натираємо помиті кабачки. Шпинат подрібнюємо. Змішуємо кабачки, шпинат, яйце, борошно, петрушку, часник, сіль та перець. Пательню розігрваємо та лиє туди олію. Приготовлене тісто викладаємо на пательню та смажимо оладки з обох боків до золотистого кольору. За смаком можна подавати зі сметаною.

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у FacebookTelegramTikTok та Instagram.
Надсилайте свої новини на пошту kalush.informator@gmail.com
Мобільний номер редакції +380 67 266 02 08

Нагору