Щоб урізноманітнити весняне меню, Інформатор зібрав добірку цікавих страв. Сьогодні пропонуємо рецепт морквяного супу-пюре.
Інгредієнти:
- Молода морква – 500 г
- шпинат – 1 пучок
- соняшникове насіння – 50 г
- картопля – 4 шт.
- олія – 2 ст.л.
- вершки – 50 мл
- спеції до свого смаку.
Приготування:
Моркву та картоплю очистіть та подрібніть. Залийте водою, посоліть і варіть до повної готовності. На пательню влийте половину олії й додайте нарізаний дрібно шпинат. Приправте спеціями до свого смаку і підсмажуйте 2–3 хвилини.
Відварені овочі з водою перебийте в пюре, додайте вершки та спеції. Смакуватиме суп із чорним перцем, карі та сушеним часником. Варіть суп-пюре ще декілька хвилин та зніміть із плити, як тільки він закипить. Розлийте в тарілки, викладіть зверху підсмажений шпинат і посипте соняшниковим насінням.
Будьмо на зв’язку! Читайте нас у Facebook, Telegram, TikTok та Instagram.
Надсилайте свої новини на пошту kalush.informator@gmail.com
Мобільний номер редакції +380 67 266 02 08