Інформатор Калуш


ЖИТТЯ

Смачна весна з Інформатором: морквяний суп-пюре

Хто не любить суп-пюре, а на початок нового тижня – це ідеальний варіант

Щоб урізноманітнити весняне меню, Інформатор зібрав добірку цікавих страв. Сьогодні пропонуємо рецепт морквяного супу-пюре.

Інгредієнти:

  • Молода морква – 500 г
  • шпинат – 1 пучок
  • соняшникове насіння – 50 г
  • картопля – 4 шт.
  • олія – 2 ст.л.
  • вершки – 50 мл
  • спеції до свого смаку.

Приготування:

Моркву та картоплю очистіть та подрібніть. Залийте водою, посоліть і варіть до повної готовності. На пательню влийте половину олії й додайте нарізаний дрібно шпинат. Приправте спеціями до свого смаку і підсмажуйте 2–3 хвилини.

Відварені овочі з водою перебийте в пюре, додайте вершки та спеції. Смакуватиме суп із чорним перцем, карі та сушеним часником. Варіть суп-пюре ще декілька хвилин та зніміть із плити, як тільки він закипить. Розлийте в тарілки, викладіть зверху підсмажений шпинат і посипте соняшниковим насінням.

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у FacebookTelegramTikTok та Instagram.
Надсилайте свої новини на пошту kalush.informator@gmail.com
Мобільний номер редакції +380 67 266 02 08

Нагору