Щоб урізноманітнити весняне меню, Інформатор зібрав добірку цікавих страв. Сьогодні пропонуємо рецепт морквяного супу-пюре.
Інгредієнти:
- Тортилья – 1 шт.
- Яйця курячі – 3 шт.
- Сир твердий – 20 г
- Шпинат – 30 г
- Перець чорний мелений – за смаком
- Сіль – за смаком
- Приправа карі – за смаком
Приготування:
Збийте міксером яйця, додайте шпинат і спеції. Збивайте до однорідної маси. Далі вилийте отриману масу на розігріту сковороду та смажте 2-3 хвилини. Викладіть зверху тортилью і за допомогою тарілки переверніть її разом із омлетом. Трішки підсмажте.
Готову основу зніміть зі сковороди, викладіть на дошку, посипте натертим сиром і скрутіть у рулет. Наріжте рулет на порційні шматочки однакового розміру і подавайте.
Будьмо на зв’язку! Читайте нас у Facebook, Telegram, TikTok та Instagram.
Надсилайте свої новини на пошту kalush.informator@gmail.com
Мобільний номер редакції +380 67 266 02 08