Інформатор Калуш

ЖИТТЯ

Калуські волонтери передали цілий вагон допомоги у Харків (фотофакт)

З початку війни в Україні у соціальних мережах гуляв мем про здібності в українських волонтерів: Якщо попросити у наших волонтерів знайти крило дракона, 10 000 ельфійських стріл і пилочок з крила феї, то вже ввечері усе буде у частині! Жарт жартом, але вони й справді такі! Нещодавно активісти ГО “Союз українок” зробили неможливе (за мірками мирного часу) — домовились з Укрзалізницею про цілий волонтерський вагон:

Інформатор став очевидцем збору цього вагону. Більше того, зібрана допомога вже навіть прибула у пункт призначення, до Харкова, а наступна готується та укомплектовується.

Дорогі калушани, завдяки вам, вашій небайдужості, безкорисності й потужній підтримці чимало постраждалих від війни отримали продукти й речі першої необхідності. З вашою допомогою ми змогли передати до міста-героя [Харків] продукти харчування у великій кількості й медикаменти з Португалії.
Люди похилого віку, які не мають змоги навіть вийти з укриттів через постійні авіаудари або за станом здоров’я, саме завдяки вам одержали набори продуктів й необхідні ліки! Батьки маленьких дітлахів завдякий вашій допомозі отримали дитяче харчування, підгузки і такі необхідні й водночас недосяжні для них продовольчі товари! Ті, хто переховуються від постійних вибухів і стрілянини в метро, завдяки вам і зусиллям волонтерів дістали необхідні речі, засоби гігієни й продукти харчування. Але окрім підтримки населення ми разом із вами змогли допомогти нашим відважним військовим ЗСУ, які обороняють нашу країну в гарячих точках Харківської області, і вони одержали такі потрібні противірусні препарати, продукти тривалого зберігання й солодощі для підняття бойового духу” — діляться емоціями “союзянки”.

Нагору