Інформатор Калуш

ЖИТТЯ

Видавці України об’єдналися і спільно з Yakaboo надали безкоштовний доступ до книг

Понад 50-ти українських видавництв та чимало авторів надали безкоштовний доступ до електронних та аудіокнижок.

На думку Інформатора, у часи війни окрім безпеки й здоров’я себе та близьких варто також дбати і про моральний стан. А душу найкраще може зцілити лише слово, яке влучило в самісіньке серце й посіяло в ньому спокій і рівновагу, радість і мир. Водночас, як казав Максим Тадейович Рильський, слово — це зброя. Як усяку зброю, його треба чистити та доглядати.

Саме для цього понад 50 українських видавництв об’єдналися, щоб надати українському читачу безкоштовний доступ до електронних та аудіокнижок.

До ініціативи долучилися Bonnier Books UK, IPIO, Meridian Czernowitz, Snowdrop publishing, Vivat, Yakaboo Publishing, Zалізний тато, Абабагаламага, АДЕФ-Книга, Біла Сова, Богдан Книга, Бренд Бук Паблішинг, БукРі, Бурда-Україна, Вавилонська Бібліотека, Видавництво 21, Видавництво Анетти Антоненко, Видавництво Старого Лева, Видавництво УКУ, Віхола, Гарік Корогодський, Дилема плюс, Discursus, Дім Химер, Irbis Comics, Видавництво ІСП, Каламар, Книголав, Видавництво НАІРІ, Видавництво “Нора-Друк”, Ніка-Центр, Дитяча література видавництва “Ранок”, Саміт-Книга, Видавництво Талант, Смолоскип, Фабула, Фоліо та інші.

Отримати доступ до книжок безкоштовно можна в додатку Yakaboo, який можна скачати тут:
App Store — https://apple.co/3KtKPty
Google Play — https://bit.ly/3J0B4mp

Нагору