Інформатор Калуш

ЖИТТЯ

Як і де навчитися водити автомобіль в Калуші?

Зараз найбільше бажання Українців — наша Перемога на війні. Але ніхто не тішить себе ілюзіями — життя після війни зміниться, і тому чимало наших співгромадян прагнуть знайти можливості для розвитку й вдосконалення різноманітних навичок, одна із яких — водіння автомобілем.

Інформатор пішов на випередження й підготував добірку автошкіл у Калуші, де можна навчитися кермуванню автівкою.

І одразу ж гарна новина — усі автошколи готові навчати внутрішньо переміщених осіб!

Коли починається набір?

  • Калуська автошкола ТСОУ збирається розпочати семестр вже на початку квітня, тому якщо ви вже не в змозі чекати й хочете приступити до навчання якомога швидше, радимо звернутися саме сюди. Тим більше викладачі будуть особливо раді побачити у себе учнів з числа внутрішньо переміщених осіб.
  • Автошкола АвтоБан  збирається розпочати новий семестр трохи пізніше, наприкінці квітня або на початку травня, тому телефонувати й записуватися на курс можна вже зараз!
  • Автошкола ТзОВ  з усім зрозумілих причин про початок набору поки не оголошує, проте зараз вони зайняті випуском попереднього набору, а також формують список охочих на попереднім записом.

Скільки коштує опанувати водійську справу?

Ціни коливаються від 5 до 6 тисяч гривень за теоретичне навчання, а також від 150 до 200 гривень за одну годину практичного заняття.

Скільки тривають заняття?

У більшості автошкіл навчальний семестр триває 2,5 місяці.

Тож, якщо відчуває в собі сили й бажання — не стримуйтесь!

Нагору